torstai 10. maaliskuuta 2016

Kesää odotellessa


Moi!

Tässä aukeamassa taas värien iloittelua kukkien ja perhosten kanssa. Käytetty akryylimaaleja Liquitexilta, pastageliä, tusseja, Liquitexin markereita ja tietysti gessoa. 

Mukavaa ja inspiroivaa päivää!

LeimaLikka

maanantai 7. maaliskuuta 2016

One eye...


Heissan!

Olen alkanut myös piirtämään jonkun verran. Ajattelin yhdistää sitä myös tähän art journalingiin. Tässä on lyijykynällä piirretty silmä. Päälle vähän akryylimaaleja apuna sabluunoita ja palettiveitsi. Tällä kertaa kuva saa puhua puolestaan :)

Kiva kun poikkesit!

LeimaLikka

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Palava kaupunki


Moikka!

Tässä akryylimaaleilla tehty kaupunki. Ensimmäiset talot mitä olen tehnyt. Pidän väreistä ja taustasta. Talotkin ihan kivasti onnistuneet :). Idea lähti Nathalie Kalbachin töistä. Hänhän tekee paljon kaupunkeja, tosin ihan eri sfääreistä :). 

Sitä alkaa ensimmäinen art journal -kirja pikku hiljaa täyttymään. Olen tykännyt tästä Dylusionin kirjasta, mutta alkaa pikkuhiljaa irtoamaan liitoksistaan. Jonkun verran on myös värit tulleet sidontakohdista läpi. Olen myös tehnyt sivuja, joissa on koristeita ja siten paksuutta. Se ei ole ollut ihan viisas teko tähän kirjaan. Tämä tarvitsisi aika tasaisia töitä pysyäkseen kasassa. 

Aluksi luulin myös, että täytyy sivut liimata yhteen jotta kestää vedellä läträämisen. No, ei tarvi. Sivut on hyvää materiaalia ja kestää aika kosteaakin käsittelyä. 

Seuraavaksi ajattelin tehdä jotain vähän pienempää kirjaa. Tämä on aika iso, joka tekee välillä työskentelyn haasteelliseksi ja samoin aiheet sivuille. 

Kiva kun kävit!

LeimaLikka