perjantai 29. tammikuuta 2016

Vaikuttavia värejä


Moikka!

Mähän sanoin, että silmiä seuraa :). Nämä olivat ihan ihka ensimmäiset silmät, jotka tein. Jälleen olen käyttänyt akryylimaaleja, liquitexin markkereita, liquitex ink! sekä neocolor 2 ja tusseja. Aika perus työvälineet mitä käytän.

Halusin tehdä näistä silmistä dramaattiset, mielenkiintoiset, ajatuksia herättäviä, vaikuttavia. Ihan mitä tahansa! Oli se sitten inhoa, vastenmielisyyttä, ihastusta tai värien sinfoniaa. Olisi kiva kuulla mitä nämä kuvat herättävät teissä :)

Tässä lähikuva toisesta silmästä. 


Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen!

terkuin,

LeimaLikka

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

What do you see....


Tervehdys!

Olin Jokelan askartelutapaamisessa Camillan kanssa ja meillä oli ihan huippu kivaa. Kiitokset vielä Kaisalle järjestämisestä. Jos haluat tsekata lisää tapahtumasta, niin täällä on Kaisan postaus.

Tapahtumassa aloitin tekemään tätä art journal -sivua. Ajatus oli jo päässä valmiina ja silmäkin oli luonnosteltu lyijärillä valmiiksi. Rakas tyttäreni kyllä näki siinä enemmän korppikotkaa kuin silmää.... Välillä mä mietin mistä sille kaikki aivoitukset oikein tulee, mutta hyvähän se että on mielikuvitusta :)

Pohjalla on paperin paloja, teippejä, servettejä ja tissue paperia. Päälle akryylimaaleja, tusseja, neocolor 2 ja liquitexin markereita. Kivaa oli tehdä ja tykkään värimaailmasta. Mä taidan olla täysin hurahtanut silmiin.... Ai miten niin? No, mä päivittelen näitä lisää tässä lähipäivinä :)

Tässä vielä lähikuvaa silmästä :)


Olen nyt tammikuussa jotenkin ihan hurahtanut art journalin tekemiseen, ja kyseinen kirja alkaa täyttyä vinhaa vauhtia. Ehkä sieltä altaa myös pikkuhiljaa löytymään se oma tyyli tehdä. Se jää nähtäväksi :)

Kiva kun jaksoit lukea!

terkuin,

LeimaLikka

tiistai 26. tammikuuta 2016

Askartelutapaaminen Haukkavuoressa 7.5.2016!!!



On aika järjestää askartelutapaaminen myös täällä Turun seudulla. Paikka on sama kuin viimeksikin, mutta tällä kertaa mukaan tulee myös Klemmarikellari! Jonnalta kannattaa tehdä ennakkotilauksia ja kaupan kanssa tulee myös paikan päälle. Mikäli jotain erityistä haluaisi, kannattaa olla yhteydessä suoraan Jonnaan.

Tapahtuma on siis 7.5.2016 Haukkavuoressa. Haukkavuori on Pöytyän kunnan ulkoilualue missä on talvisin hyvät hiihtoladut valaistuksineen sekä loistava välinevuokraus voiteluineen. Haukkavuoren sivuihin voi käydä tutustumassa täältä.

Haukkavuori sijaitsee Riihikoskella n. 40 km:n päässä Turusta Huittisiin päin. Turusta on helppo tulla vaikka linja-autolla. Pikavuoro kulkee 41-tietä ja siitä on Haukkavuorelle reilu kilometri.  Ilmoitelkaa jos tulette bussilla niin voin olla pysäkillä vastassa.

Mukaan mahtuu vähintään 25-30 osallistujaa. Jotta tapahtuma toteutuu on ilmoittautuneita oltava vähintään 20. Osallistumismaksu on 8,50€, jolla saa pöytäpaikan ja kahvia/teetä pienen makean kera. Paikka on tilava ja siellä on käytössämme myös keittiö. Ottakaa muuten omat eväät mukaan. Mitään ruokapaikkaa ei juurikaan ole ihan lähellä auki, mutta Sale on reilun kilometrin päässä.

Talo on vuokrattuna lähes koko päiväksi. Paikalle voi saapua klo 10:00 jälkeen ja viimeistään on lähdettävä klo 19:00. Aikaa on siis ruhtinaallisesti! Mukaan kannattaa ottaa siis omat eväät, omat askartelutarvikkeet ja rutkasti avointa mieltä :). Myös jatkojohto ja jokin pieni lamppu saattaa olla tarpeen, koska kyseessä on hirsitalo ja saattaa olla tarkkaan työskentelyyn vähän hämärä. Minä otan mukaan paperileikkurin (cutterpillar pro) sekä stanssauslaitteen (cuttlebug).

Kartan perille löydät Haukkavuoren sivustolta ja virallinen osoite on Haukkavuorentie 43, 21870 Riihikoski.
Linja-auto aikataulut Turusta löytyy täältä.


Tapahtuma löytyy myös Facebookista (tuli valitettavasti yksityiseksi tapahtumaksi, joten laita yv, jos et pääse)

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen leimalikka@gmail.com 


Mukana:

1. Seija
2. Jonna
3. Jehkotar
4. Taru O.
5. Piia
6. Camilla
7. Sirpa
8. Tanja
9. Marika
10. Maissi
11. Riina
12. Eija
13. Erja
14. Sari
15. Heli A.
16. Carola
17. Anu
18. Pia
19. Satu
20. Pirjo
21. Milla
22. Kirsi
23. Merkku
24. Marja-Leena
25. Kaisa
26. Jenni
27.
28. Sirpa H.
29. Lenttu
30.
31. Johanna H.
32. Aino

VARAA PIAN!!







perjantai 1. tammikuuta 2016

Mallin mukaan #9


Moikka!

Tänään alkaa taas Askartelutaivaan Mallin Mukaan -haaste. Minulla on ilo ja kunnia jatkaa DT-hommissa tänä keväänä. Haasteeseen toivotaan lisää osallistujia. Askartelutaivas on askartelijoiden yhteisö minne pitää kirjautua, voidakseen osallistua. Sieltä löytyy paljon vinkkejä ja malleja ja suosittelen ehdottomasti kaikille askartelusta kiinnostuneille! Sieltä löydät hengen heimolaisesi :)

Tämä luonnos oli erittäin mieluinen. Kortin piti sisältää myös sydämiä, joko koristeena tai vaikka paperissa. Minun sydämeni on tehty itsetehdystä paperista ja stanssattu Tim Holtzin stanssilla. Leimakuva on väritetty Distress Inkseillä aikoja sitten. Taustalla kankainen ympyrä, joka värjätty akryylimaaleilla. Taustapaperi tehty tietysti Gelliplatella.

Inspiroivaa vuoden alkua!!! 

terkuin,

LeimaLikka